Informatie-avond Duurzaam Ondernemen

17 januari 2023 vanaf 20:00 - 22:00 in De Schelleboom Aanmelden
Oosterhout SDG Lokaal organiseert samen met Martin Leemans een informatieavond voor ondernemers over Duurzaam Ondernemen. 

Duurzaam Ondernemen?..... Ik heb wel wat anders aan mijn hoofd!

We leven in een tijd waarin we te maken hebben met meerdere crises tegelijk.
Mensen vragen zich bezorgd af hoe we die allemaal het hoofd moeten bieden en of we wel in de basisbehoeften zoals voedsel en verwarming kunnen blijven voorzien. Onze economie, gezondheid en natuur zijn kwetsbaar. De meeste crises zijn wereldwijd en hebben dezelfde diepere oorzaak: een verkeert gebruik van onze planeet. Maar het goede nieuws is dat we zien hoe het wel moet en hoe we het tij kunnen keren.

De Europese unie heeft dan ook ambitieuze doelen vastgesteld om de oorzaken van de problemen aan te pakken en de wereld duurzaam te maken. Het gaat daarbij om transformatie van onze energievoorziening, herstel van de natuur en overstap naar een duurzame economie.

Dat gaat iedereen merken, maar kost zeker ondernemers veel hoofdbrekens. Zij krijgen te maken met veranderingen van vraag en aanbod en nieuwe regels van de overheid. Je bedrijf daarop aanpassen is niet makkelijk en vraagt veel denkwerk en slagvaardigheid.

Oosterhout SDG Lokaal & Martin Leemans

Martin Leemans, duurzaamheidsconsulent en SDG-ambassadeur geeft een presentatie. Dat wordt een heldere uiteenzetting van het begrip Duurzaamheid, wat dat voor bedrijven betekent, en hoe je er op kunt inspelen. Want…, Duurzaam Ondernemen creëert ook nieuwe kansen!

Wat ons nu allemaal overkomt hebben we al langer zien aankomen. Het wordt tijd om de kennis die we hebben te gebruiken om de toekomst in een wezenlijk duurzame richting te duwen. Je bent bij deze uitgenodigd die kennis op te komen doen want…, “Duurzaam ondernemen” is de enige begaanbare weg voorwaarts.

Meld je aan voor de Informatie-avond Duurzaam Ondernemen:

Datum: 17 januari


Locatie: De Schelleboom
Mathildastraat 37a, Oosterhout

Tijd: Start presentatie 20.00u

Entreeprijs: €7,50
De entreeprijs wordt op een later moment in rekening gebracht.
Als SDG-partner is deze informatie-avond gratis te bezoeken.


Programma:
19:30u Inloop
20.00u Presentatie Duurzaam Ondernemen
21.00u Vragen en zaaldiscussie n.a.v. de presentatie
21.30u Gelegenheid voor individueel contact en het maken van een vervolg-afspraak

Mis deze informatie-avond niet en meld je aan.

Tot dan!

Martin Leemans
&
Oosterhout SDG Lokaal
Aanmelden voor het evenement