Samen ondernemen voor een duurzamere wereld

21 apr 2022 vanaf 18:00 in de houthallen Aanmelden

Oosterhout en de werelddoelen

Van werelddoelen naar lokale acties.

Ben je een ondernemer in Oosterhout? Wil je werken aan duurzaamheid? Kom 21 april naar het eerste ondernemersevent van Oosterhout SDG Lokaal. Als ondernemer kijk je naar de toekomst, het liefst een waar je nog lang in verder kunt. Je wilt aan de slag met thema’s als klimaatactie en sociale gelijkheid, maar hoe pak je dat aan? Werk je al aan duurzaamheid en wil je gelijkgestemden ontmoeten om ervaringen te delen? Of heb je goede ideeën, maar ontbreekt het je aan tijd en kennis om verder te komen? 

Met Stichting Oosterhout SDG Lokaal krijgen je duurzame plannen vorm! Op 21 april vindt in De Houthallen in Oosterhout het eerste ondernemersevent van Oosterhout SDG Lokaal plaats: Samen ondernemen voor een duurzamere wereld. Van werelddoelen naar lokale acties.

Je ontdekt meer over wat stichting Oosterhout SDG Lokaal doet voor ondernemers en organisaties, krijgt kennis over duurzaam ondernemen, informatie over support en workshops en natuurlijk de kans om te netwerken.

Wat kun je verwachten?

17:00 – 18:30 uur Inloop met gezonde “daghap”
18:30 – 19:00 uur Kennismaking met Stichting Oosterhout SDG Lokaal, presentatie van de nieuwe plannen voor ondernemers binnen Oosterhout met Nicolette Loonen, voorzitter van Oosterhout SDG Lokaal, enkele SDG- ambassadeurs
19:00 – 19:30 uur Inspiratie uit het grootbedrijf: Marianne van Keep, MVO-manager van het jaar, Chief Sustainability Officer, Verstegen Spices & Sauces
19:30 – 19:45 uur Duurzame groei in het MKB Jaap de Vries, initiatiefnemer project Koplopers
19:45 – 20:00 uur Tips en advies over hoe je als ondernemer meewerkt aan het bereiken van de duurzame werelddoelen
20.00 – 21.30 uur Netwerkborrel

Het event van Oosterhout SDG Lokaal is voor en door ondernemende mensen die willen
werken aan een gezonde toekomst voor mens, maatschappij en wereld.

Schrijf je nu in voor het event Samen ondernemen voor een duurzamere wereld!


Bekijk hier de aftermovie:

Aanmelden voor het evenement