SDG masterclasses

21 jun 2022 vanaf 17.00-18.00 in Theek5, Torenplein 8 in Oosterhout Aanmelden
Tijdens de SDG Masterclass nemen wij je mee in de wereld van de SDGs. We vertellen je alles over waar de SDGs voor staan en welke kansen de SDGs ondernemers bieden. Ook behandelen we het SDG stappenplan, dat je als partner van Oosterhout SDG Lokaal ontvangt je bij aanmelding. Hiermee kun je vervolgens zelf praktisch aan de slag in jouw bedrijf. Daarnaast laten we je zien hoe je met de SDG quickscan kunt zien waar je al goed op scoort en waar je nog stappen kunt zetten. Als je er nog niet aan toegekomen bent om de SDG quickscan in te vullen is dat ook geen probleem. Met wat praktische tips tijdens de Masterclass kun je vervolgens alsnog aan de slag. 

Deze SDG Masterclass is alleen toegankelijk voor partners van Oosterhout SDG Lokaal. Ben je nog geen partner, kijk dan hier welke pakketten wij je bieden, om te kijken of je je alsnog wilt aanmelden.

Log in om je aan te melden voor één van SDG Masterclasses. De SDG Masterclasses vinden plaats bij Theek5, Torenplein 8 in Oosterhout.

De SDG Masterclass is een compacte sessie van één uur. In een kleinschalige setting met maximaal vijf deelnemers is er voldoende ruimte om jouw vragen te stellen en eigen casuïstiek in te brengen.

- Dinsdag 21 juni, 17.00-18.00
Aanmelden voor het evenement
Je dient als SDG17-Partner te zijn ingelogd om deel te kunnen nemen aan dit event.