Duurzaam doen


Lokale aandacht voor de wereldwijde duurzame ontwikkelingsdoelen. Dat is waar SDG Lokaal voor staat.


Steden en dorpen zijn dé plek om de duurzame ontwikkelingsdoelen te realiseren. Lokale verbinding vormt de sleutel voor verandering. Door echt samen te werken kunnen gemeenten, bewoners en ondernemers vanuit een praktische doe-mentaliteit duurzame oplossingen bedenken en uitvoeren.


Je vindt hier projecten en initiatieven. SDG Lokaal brengt ze samen en helpt krachten te bundelen. Zo kunnen we efficiënt een vertaalslag maken van de 17 Sustainable Development Goals naar de lokale praktijk.


Als SDG17-partner kun je met een persoonlijke inlogcode zelf projecten aanmaken. De projecten worden na goedkeuring op de website geplaatst en vormen een bron van inspiratie voor anderen.

Doe je met ons mee?

Gemeente Oosterhout geeft aan bedrijven en organisaties vouchers om het eerste jaar kosteloos SDG17-partner te worden. Als SDG17-partner heb je toegang tot een uitgebreid netwerk dat kennis, projecten en initiatieven deelt.

Wil je meer weten over wat een SDG17-partnerschap oplevert? Klik hier

Beschik je over een voucher van de gemeente? Hiermee krijg je als SDG17-partner eenvoudig toegang tot alle kennis, projecten en initiatieven. Nog geen voucher? Vraag hem aan via de onderstaande knop!
Voucher aanvragen Aanmelden met voucher


Heb jij een goed idee dat bijdraagt aan de SDG’s? Maar is het nog geen uitgewerkt project of initiatief? Wil je ons meer vertellen over jouw SDG-idee? Klik hier en mail ons! We nemen dan snel contact met je op zodat we elkaar verder kunnen helpen!
© SDG Meetings | Privacyverklaring