Initiatieven

Heb jij op basis van de SDG's een initiatief opgezet met je organisatie, bedrijf of stichting? Jouw acties kunnen anderen inspireren om het goede voorbeeld te volgen.

Initiatieven zijn SDG-activiteiten binnen de gemeente die zijn bedacht en worden uitgevoerd door bedrijven en organisaties zonder commercieel oogmerk. Ze leveren een bijdrage aan de bewustwording en de ontwikkeling van vaardigheden om de Sustainable Development Goals te implementeren en uit te voeren.

Elk initiatief is gekoppeld aan één specifiek SDG-doel en een of meerdere gerichte SDG-acties. In tegenstelling tot een project heeft een initiatief geen vaste begin- en einddatum. Een activiteit kan periodiek, bijvoorbeeld jaarlijks worden herhaald.

Lees hieronder meer over de initiatieven die binnen Oosterhout actief zijn. 

Doe je met ons mee?

Heb je als bewoner, bedrijf of organisatie een goed plan, project of idee voor ogen? We horen er graag over, want je bent een voorbeeld voor anderen en schept verbinding. Deel jouw SDG-idee en we nemen snel contact met je op.

Beschik je over een voucher van de gemeente? Hiermee krijg je als SDG17-partner eenvoudig toegang tot alle kennis, projecten en initiatieven op het platform.

Nog geen voucher? Vraag hem aan via de onderstaande knop! Draagt jouw idee bij aan de SDG’s? Maar is het nog geen uitgewerkt project of initiatief? Wil je ons meer vertellen over jouw SDG-idee? Klik hier en mail ons! We nemen dan snel contact met je op zodat we elkaar verder helpen!
© SDG Meetings | Privacyverklaring