Projecten


Een project is een concreet omschreven SDG-activiteit die in opdracht van een gemeente, bedrijf of non-profitorganisatie wordt uitgevoerd. Dit gebeurt vaak in samenwerking met een of meer SDG17-partners. Projecten kunnen ook op verzoek of in opdracht van de provincie, het rijk, de VNG of wetenschappelijke instituten plaatsvinden. 

Een project is gekoppeld aan één specifiek SDG-doel en een of meerdere gerichte SDG-acties. Lees hieronder meer over de projecten die binnen Oosterhout actief zijn.

Je kunt zoeken op een specifiek duurzaam doel. Als SDG17-partner heb je toegang tot alle details en kun je direct contact opnemen met een projecteigenaar.

Doe je met ons mee?

Heb je als bewoner, bedrijf of organisatie een goed plan, project of idee voor ogen? We horen er graag over, want je bent een voorbeeld voor anderen en schept verbinding.

Beschik je over een voucher van de gemeente? Hiermee krijg je als SDG17-partner eenvoudig toegang tot alle kennis, projecten en initiatieven op het platform.

Nog geen voucher? Vraag hem aan via de onderstaande knop! Heb jij een goed idee dat bijdraagt aan de SDG’s? Maar is het nog geen uitgewerkt project of initiatief? Wil je ons meer vertellen over jouw SDG-idee? Neem dan contact met ons op want we helpen je graag verder!
© SDG Meetings | Privacyverklaring