Kick-off: Car free challenge

13 juni 2023 vanaf 18:45 - 21:30 in Easyflex, Europark 3 Oosterhout Aanmelden
De Car-Free Challenge in Oosterhout!
Stap uit en kom in beweging tijdens deze spannende en duurzame actie!

Wij nodigen jullie uit om deel te nemen aan de Car-Free Challenge, waarbij we medewerkers stimuleren om de auto te laten staan en te kiezen voor milieuvriendelijkere vervoersopties.

Doe mee en maak een positieve impact op lokaal niveau, terwijl jouw medewerkers punten verdienen voor het planten van een boom of cadeaubonnen van een duurzame winkel in Oosterhout.

De actie loopt van 1 juli tot 6 oktober, waardoor jullie medewerkers ruimschoots de tijd hebben om de voordelen van duurzamer vervoer te ervaren. We eindigen de actie met de onthulling van alle resultaten tijdens de start van de Duurzaam Oosterhout Week, wat extra aandacht zal vestigen op jullie inzet voor een groenere en gezondere stad.

Om jullie volledig te informeren over deze actie, nodigen we jullie uit voor de kick-offbijeenkomst op 13 juni om 18:45 uur.

Tijdens deze bijeenkomst presenteren we alle details van de actie, leggen we uit hoe jullie medewerkers punten kunnen verdienen, welke beloningen er beschikbaar zijn en hoe jullie hun voortgang kunnen bijhouden. Bovendien zullen we de voordelen van duurzaam vervoer benadrukken en ideeën delen over hoe jullie deze actie in jullie bedrijf kunnen integreren.

Door deel te nemen aan deze actie kunnen jullie niet alleen bijdragen aan een groenere toekomst, maar ook de teamgeest binnen jullie bedrijf versterken. Het stimuleren van duurzaam vervoer kan leiden tot gezondere medewerkers, een verminderde CO2-uitstoot en een positieve impact op de lokale gemeenschap!

Resultaat
- Er wordt een positieve impact gemaakt op de biodiversiteit van Oosterhout
- We besparen CO2 door de auto's niet te laten rijden
- We planten bomen om CO2 op te nemen
- We stimuleren de samenwerking tussen organisaties om impact te maken
- We vergroten het bewustzijn bij medewerkers

Spelregels
- Bedrijven bepalen zelf de doelstelling van het bedrijf die je samen met de collega’s wil halen
- Deelname kost € 13 per medewerker. Hiervan wordt € 10 besteed voor planten van bomen of beschikbaar stellen van lokale cadeaubonnen.
- Elke dag dat iemand de auto laat staan spaart hij punten
- Deze punten worden omgezet naar Fitcoins
- Fitcoins worden door medewerkers zelf ingezet voor cadeaubonnen van winkeliers of het aanplanten van bomen.

Meld je aan voor de kick-off op 13 juni en zet jouw medewerkers in beweging voor meer lokale impact! We kijken ernaar uit om jullie daar te verwelkomen en samen te werken aan een duurzaam Oosterhout!

Programma:

18:45u inloop
19:00u Welkom Easyflex
19:15u Toelichting actie
19:30u Belang van gezonde medewerkers door René en Radha
20:45u Afsluiting
21:00u Borrel


Dus geef jij straks een boost aan de productiviteit en gezondheid van jouw medewerkers en maak jij lokaal een positieve impact? 

Meld je snel aan om verzekerd te zijn van jouw plek.Wil je wel meedoen met de Car free challenge maar kan je niet naar Kick-off komen? 

Meld je dan aan via: info@oosterhoutsdglokaal.nl.
Aanmelden voor het evenement