SDG manifest lancering

12 september 2023 vanaf 18:30 - 21:30 in Stichting BOCK Aanmelden
Wil jij ook een beter en duurzamer Oosterhout?

Kom dan op dinsdag 12 september naar de lancering van het SDG Manifest, en zet samen met andere berokken Oosterhouters je handtekening onder dit manifest.

Samen kunnen wij de mooist mogelijke toekomst van onze gemeente werkelijkheid laten worden.We nodigen je van harte uit om samen met meer dan 25 andere gedreven koplopers uit Oosterhout het SDG Manifest te ondertekenen. Als betrokken Oosterhouter, of je nu ondernemer, bestuurder, inwoner of vrijwilliger bent, ben jij van grote waarde.Het doel van deze avond is het vergroten van commitment op het behalen van de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen en het versterken van onderlinge samenwerking, zodat we samen Oosterhout beter en duurzamer maken.

Het SDG Manifest is een bevestiging van jouw commitment aan onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om de duurzame ontwikkelingsdoelen te halen. Samen kunnen wij Oosterhout eerlijk, inclusief, duurzaam en regeneratief maken, waar het fijn wonen, werken en leven is. Met kansen voor iedereen.

De volgende stakeholders in Oosterhout doen al mee:Wethouders, De Burgemeester, verschillende raadsleden, Het Oelbert, Het Frencken, Martens, Martens en van Oord, Easyflex, Braat Groenbeleving, EverySecond, Perfekt Schoonmaakbedrijf, Rodenburg Biopolymers, Geerts Assurantien, TotalPrint, Thuisvester, SurPlus, De Voedseltuin, De Schelleboom, Theek5, De Voedselbank, Aad Jörgens en natuurlijk onze eigen SDG Ambassadeurs. 

Datum: 12 september
Tijd: 19:00 - 21:30
Locatie: Stichting BOCK, Paterserf 10

Om deze avond nog betekenisvoller te maken, zullen we in groepjes uiteengaan. Daarom zouden we het op prijs stellen als je alvast nadenkt over welk onderwerp jou het meest aanspreekt. Kun je jouw top 3 SDG's met ons delen?

Klik hier
 voor een overzicht van de SDG’s

Dit helpt ons om de groepen en discussies zo goed mogelijk af te stemmen op ieders interesses.We tekenen op 12 september het manifest. Dus lees het SDG Manifest alvast goed door en bedenk hoe jij, jouw organisatie of jouw rol hieraan kan bijdragen.

Klik hier voor het SDG manifest

Laten we op 12 september samenkomen, onze krachten bundelen en samenwerken aan een nog mooier en duurzamer Oosterhout.

Jouw deelname en bijdrage maken een groot verschil.
Aanmelden voor het evenement