ONE | Oosterhout Nieuwe Energie

Gewoon samen doen. Dat is waar de Oosterhoutse vrijwilligers van ONE voor staan. We ondersteunen jong en oud met onze kennis en ervaring. En we kennen de weg naar lokale leveranciers en installateurs. Met onze initiatieven en activiteiten zorgen we dat Oosterhout steeds duurzamer wordt. Vraag & aanbod
#

Aan welke SDG's draagt het initiatief bij?

Initiatiefnemer(s)

Wat is ons doel?

Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) is een ideële coöperatie die het gebruik van duurzame energievormen in Oosterhout stimuleert. Zij komt voort uit de daadkracht van betrokken ondernemers en inwoners van Oosterhout, die zich geheel belangeloos inzetten.
Doelstellingen ONE | Oosterhout Nieuwe Energie
Wat doen we ONE | Oosterhout Nieuwe Energie

Wat doen we?

ONE heeft een drietal speerpunten bepaald elk gekoppeld aan een werkgroep. Werkgroep Duurzame technieken houdt zich bezig met allerlei toepassingen rondom verduurzaming; zonnepanelen, warmtepompen, isolatie, energiebesparen, energiecoaches. De Werkgroep Educatie legt focus op kinderen van basisscholen en een knipoog naar het voortgezet onderwijs. Tot slot is er een Werkgroep Communicatie, zij geven advies, ondersteuning zorgen voor de uitvoer van website, Social Media en PR.

Voor wie?

Bedrijven en particulieren binnen Oosterhout die willen bijdragen aan het thema duurzame energie.
Doelgroep ONE | Oosterhout Nieuwe Energie

Zo kun je meedoen!

Om deel te kunnen nemen aan een of meerdere initiatieven vragen we je partner te worden van SDG Lokaal. Wil je meer weten over wat een partnerschap oplevert? Klik dan hier!
© SDG Meetings | Privacyverklaring