sdg17-partners

Duurzame doelen, duurzame partners

Bij de lancering van de SDG’s zei VN-Secretaris-Generaal Ban ki-Moon:

De duurzame ontwikkelingsdoelen zijn een to-do-lijst voor mensen en de planeet, en een blauwdruk voor succes.”

Om alle zeventien duurzame doelen te behalen zijn partnerschappen nodig. Steden en dorpen zijn dé plek om de duurzame ontwikkelingsdoelen te realiseren. Lokale verbinding vormt daarbij de sleutel.

Gemeenten, bedrijven, burgers en organisaties moeten samenwerken om alle doelen in 2030 te behalen vanuit een praktische doe-mentaliteit.

Word SDG17-partner in jouw gemeente


Het platform SDG Lokaal helpt gemeenten de krachten te bundelen. Als partner van SDG Lokaal krijg je een eigen profiel met toegang tot alle leden. Je kunt projecten aanmaken en de weg staat voor je open naar kennis en inspiratie.

Via het netwerk kun je onbeperkt vragen stellen en brengen we vraag en aanbod met elkaar in verbinding.

Vier keer per jaar kun je bovendien een eigen evenement extra onder de aandacht brengen.

Doe je met ons mee?

Wil je weten wie er allemaal al SDG17-partner zijn in jouw gemeente? En wil je zelf ook een bijdrage leveren? Word ook partner! En ontdek alles over lokale initiatieven, projecten en evenementen.

Heb je al over een voucher van de gemeente? Hiermee krijg je als SDG17-partner eenvoudig toegang tot alle kennis, projecten en initiatieven op het platform.

Nog geen voucher? Vraag hem aan via de onderstaande knop! Heb jij een goed idee dat bijdraagt aan de SDG’s? Maar is het nog geen uitgewerkt project of initiatief? Wil je ons meer vertellen over jouw SDG-idee? Klik hier en mail ons! We nemen dan snel contact met je op zodat we elkaar verder helpen!
© SDG Meetings | Privacyverklaring