Stichting Leergeld

Stichting Leergeld biedt praktische hulp zodat kinderen kunnen meedoen en niet langs de zijlijn hoeven te staan. De stichting biedt onder meer ondersteuning bij het betalen van de contributie van een sportclub, het bespelen van een instrument of de aanschaf van een fiets, sportkleding of een laptop. Vraag & aanbod
Projectafbeelding Stichting Leergeld

Aan welke SDG's draagt het initiatief bij?

Initiatiefnemer(s)

Wat is ons doel?

De primaire doelstelling van Stichting Leergeld is om kinderen tussen 4 en 18 jaar uit minimagezinnen in de regio in staat te stellen deel te nemen aan sport, spel en cultuur, binnen- en buitenschools. Dit maakt dat kinderen kunnen meedoen en niet geblokkeerd worden in hun sociale, educatieve en/of lichamelijke ontwikkeling.
Doelstellingen Stichting Leergeld
Wat doen we Stichting Leergeld

Wat doen we?

Stichting Leergeld betaalt de rekeningen die door het gezin waartoe het kind behoort tot een bepaald maximum. De stichting bekostigt bijvoorbeeld lidmaatschapscontributies, sportuitrusting, tweedehands fietsen/computers etc.

Voor wie?

Stichting Leergeld richt zich op kinderen tussen 4 en 18 jaar uit minimagezinnen in de gemeentes Altena, Dongen, Drimmelen, Geertruidenberg, Gilze en Rijen en Oosterhout. Totaal werkgebied met een populatie van circa 212.500 inwoners.
Doelgroep Stichting Leergeld

Zo kun je meedoen!

Om deel te kunnen nemen aan een of meerdere initiatieven vragen we je partner te worden van SDG Lokaal. Wil je meer weten over wat een partnerschap oplevert? Klik dan hier!

Contactpersoon

Stichting Leergeld
© SDG Meetings | Privacyverklaring