27 september 2021

Duurzaam ondernemen en de SDG's implementeren in jouw bedrijf?


Ben je als onderneming nog niet bezig met de SDG's? Of heb je er al wel van gehoord maar er niet de tijd voor deze (verder) in jouw bedrijf te implementeren? Studenten van Avans Hogeschool in Breda helpen je dit najaar nog!
studentenonderzoek

AVANS-studenten gaan voor je aan de slag met de werelddoelen!

 
Elk jaar gaan de vierdejaars Hbo-studenten van de opleiding Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool in Breda aan de slag met opdrachten vanuit het bedrijfsleven.

Dit studiejaar staat duurzaamheid centraal en zoeken studenten een opdracht die gekoppeld kan worden aan de Sustainable Development Goals (SDG’s).

Door middel van o.a. het afnemen van interviews en interne gegevens zullen zij de afdelingen sales, marketing en communicatie in kaart brengen en deze in een later stadium optimaliseren aan de hand van de SDG’s. 


Waaraan je als bedrijf moet voldoen?

- Het bedrijf heeft een marketing- en sales-afdeling
- Is actief in een B2B-omgeving
- Er is een relatie met de Sustainable Development Goals
- Iemand van de sales/marketing afdeling kan wekelijks (1 uur) sparren 
- Een bedrijfsgrootte van minimaal 20 medewerkers


Wanneer?

In het eerste semester van het schooljaar (grofweg begin september tot eind januari) werken zij aan deze opdracht. Dat is al op korte termijn, dus wees er snel bij! 

Interesse?  

Heeft jouw bedrijf interesse in deze samenwerking? Dan stellen de studenten zich uiteraard in een persoonlijk gesprek eerst aan je voor en lichten zij de opdracht verder toe.  

Reageren kan via onderstaand mailadres.
Op basis van een korte intake zal ik een projectgroep koppelen aan jouw bedrijf! 

Wim Janssen | w.janssen1958@t-mobilethuis.nl