Samenwerking

Bedrijven en non-profitorganisaties

Gemeente Oosterhout biedt geïntereseerde bedrijven en organisaties tot eind 2021 de mogelijkheid om kosteloos SDG17-partner te worden.

Als SDG17-partner krijg je een eigen profiel met persoonlijke inlogcode. Het partnerschap biedt je toegang tot het ledennetwerk om activiteiten, kennis en inspiratie met elkaar te delen. Via je profiel maak je zelf een SDG-activiteit aan. Van terugkerende projecten, langdurende initiatieven tot speciale evenementen, altijd gericht op een van de SDG’s. Binnen het SDG-netwerk kun je onbeperkt vragen stellen, een aanbod doen en samenwerking met andere partners zoeken.

Vier keer per jaar kun je een eigen evenement extra onder de aandacht brengen.
SDG17-Partners Ik wil ook SDG-17 partner worden


Bewoners van Oosterhout

Heb jij als bewoner van Oosterhout bijzondere kennis, een goed idee of briljant plan dat bijdraagt aan de SDG’s? Help je hulp nodig met de uitwerking hiervan? Klik op “Mijn Idee” en vertel ons er alles over. We nemen snel contact met je op zodat we elkaar verder kunnen helpen!

Wil je als vrijwilliger aan de slag en een sociaal-maatschappelijke bijdrage leveren? Beschik je over kennis en vaardigheden die je gratis met anderen wilt delen? Kijk dan zeker ook op Oosterhout voor elkaar. Hier kun je als particulier of stichting hulp vragen of aanbieden.