De SDG-activiteit is succesvol afgerond!

Samen sterk voor een gezonde leefstijl

ZoHealthy Leefstijl & Preventie verzorgt leefstijl- en preventieprogramma’s voor particulieren en organisaties die een gezonde leefstijl willen bereiken. Onze programma's: Stoppen met roken - Overgewicht te lijf - Fit 4 Fun - Grip op alcohol - Beter slapen - Leefstijlcoaching in het Turks

Contact opnemen
Projectafbeelding Samen sterk voor een gezonde leefstijl

Aan welke SDG's draagt de SDG-activiteit bij?

Locatie

Oosterhout

Looptijd

Doorlopend

Deelnemers

Wat is ons doel?

Met onze leefstijl- en preventieprogramma's willen we een bijdrage leveren aan een gezonde samenleving. Een gezonde leefstijl met als pijlers gezonde voeding, voldoende slaap, ontspanning en beweging zijn daarvoor de belangrijkste voorwaarden.
Doelgroep Samen sterk voor een gezonde leefstijl
Doelstellingen Samen sterk voor een gezonde leefstijl

Wat doen we?

Om onze bijdrage aan de gezonde samenleving te verwezenlijken ontwikkelen, organiseren en innoveren we zorgprogramma’s vanuit een integraal perspectief gericht op vergroting van lichamelijk en geestelijk welzijn en ter voorkoming van gezondheidsklachten.

Voor wie?

Onze programma’s zijn laagdrempelig, persoonsgericht en toegankelijk voor iedereen die een gezonde leefstijl wil bereiken. Ook organiseren we programma’s op maat voor organisaties die willen werken aan een gezonde leefstijl voor hun werknemers.
Financiering Samen sterk voor een gezonde leefstijl
Monitoring Samen sterk voor een gezonde leefstijl

Wil je meer weten?

Kijk op de site van ZoHealthy Leefstijl & Preventie of mail ons!

Zo doe je mee?

Om deel te kunnen nemen aan een of meerdere SDG-activiteiten vragen we je partner te worden van SDG Lokaal. Wil je meer weten over wat een partnerschap oplevert? Klik dan hier!

Resultaat

De resultaten van onze verschillende leefstijl & preventieprogramma's zijn op te vragen bij onze contactpersoon. Op dit moment zijn nog niet alle resultaten van alle programma's bekend.

Contactpersoon

Adriënne van den Bosch
© SDG Meetings | Privacyverklaring