Studeren in een zeecontainer

Zodra de middelbare scholen weer open gaan kun je studeren in een zeecontainer. In de leegstaande hallen van de Galvanitasfabriek aan het Wilhelminakanaal zijn acht containers geplaatst die ruimte bieden aan zo'n 40 jongeren. Initiatiefnemers zijn verschillende ondernemers en de gemeente Oosterhout.

Contact opnemen
#

Aan welke SDG's draagt de SDG-activiteit bij?

Locatie

Galvanitasfabriek aan het Wilhelminakanaal

Looptijd

2021

Deelnemers

Wat is ons doel?

Niet iedereen kan rustig thuis studeren. Er zijn jongeren die thuis gillend gek worden in de huidige situatie. Met dit project willen we jongeren een ontmoetingsplek bieden op een creatieve en industriële locatie. Waar je prettig kunt studeren en interactie met leeftijdsgenoten hebt.
Doelgroep Studeren in een zeecontainer
Doelstellingen Studeren in een zeecontainer

Wat doen we?

De hangar-vormige hallen van de Galvanitasfabriek bieden een gave industriële studieomgeving. Deze stoere, rauwe plek bouwen we om voor de jeugd. We hopen dat jongeren voor een langere tijd kunnen genieten van deze omgeving. Een plek van ontmoeten, eentje waar ze altijd welkom zijn.

Voor wie?

De doelgroep is jeugd van 15 tot 23 jaar. Er is rekening gehouden met de maatregelen die covid-19 met zich meebrengt. In de zeecontainers kun je prima op afstand van elkaar werken. Hier en daar zijn wanden geplaats waarmee veilige werkplekken zijn gecreëerd.
Financiering Studeren in een zeecontainer
Monitoring Studeren in een zeecontainer

Wil je meer weten?

Een stoere plek om even rustig met leeftijdsgenoten te studeren. In deze bijzondere tijd een behoefte voor veel jongeren. Met een groep ondernemers proberen we dat in heel korte tijd voor elkaar te krijgen. We zijn al aardig op, maar kunnen nog hulp gebruiken! Kun je helpen? Mail ons!

Zo doe je mee?

Om deel te kunnen nemen aan een of meerdere SDG-activiteiten vragen we je partner te worden van SDG Lokaal. Wil je meer weten over wat een partnerschap oplevert? Klik dan hier!

Resultaat

Samen met onze partners werken we hard aan een succesvol resultaat!

Contactpersoon

Robin van der Helm