Scoor Tweede Kans boeken bij Theek 5

Theek 5 Oosterhout start vanaf juni 2021 met de verkoop van tweedehands boeken en materialen. Boeken verdienen zeker nog een tweede kans, daarom introduceert Theek 5: Tweede Kans Boeken. Scoor een boek voor een prikkie!

Contact opnemen
Projectafbeelding Scoor Tweede Kans boeken bij Theek 5

Aan welke SDG's draagt de SDG-activiteit bij?

Locatie

Theek 5 Oosterhout Centrum, Torenstraat 8

Looptijd

vanaf juni 2021

Deelnemers

Wat is ons doel?

Bij Theek 5 vernieuwt de collectie boeken, tijdschriften, speel- en spelmateriaal elke week. Zo houdt Theek 5 een mooie en vernieuwende colelctie. Om ruimte te maken in de kasten, gaan ook weer andere materialen uit de kast. Deze boeken en Dvd's verdienen zeker een Tweede Kans. Wegdoen is zonde!
Doelgroep Scoor Tweede Kans boeken bij Theek 5
Doelstellingen Scoor Tweede Kans boeken bij Theek 5

Wat doen we?

In de bibliotheek vind je een kast met deze Tweede Kans boeken en dvd’s die uit onze collectie zijn gehaald, maar kwalitatief nog prima in orde zijn. Zegt het voort, kom langs!

Voor wie?

Voor iedereen die voor een klein prijsje boeken wil scoren. Ook leuk als kadootje. Geef een boek een Tweede Kans. Kom je binnenkort snuffelen?
#
Monitoring Scoor Tweede Kans boeken bij Theek 5

Wil je meer weten?

Meer weten? Surf naar https://www.theek5.nl/tweedekansboeken

Zo doe je mee?

Om deel te kunnen nemen aan een of meerdere SDG-activiteiten vragen we je partner te worden van SDG Lokaal. Wil je meer weten over wat een partnerschap oplevert? Klik dan hier!

Resultaat

Theek 5 hoopt op deze manier boeken een tweede kans te geven, en nog belangrijker om boeken beschikbaar te maken voor iedereen.

Contactpersoon

Addy Haanskorf

Website

www.theek5.nl