Zomerkaravaan 2021

MOOVE en JONG bieden kinderen en jongeren een zomerprogramma dat toegankelijk en laagdrempelig is voor iedereen. Zo kunnen ook de thuisblijvers en degenen die zich geen lange vakantie kunnen veroorloven tijdens de zomervakantie toch lekker spelen en sporten!

Contact opnemen
Projectafbeelding Zomerkaravaan 2021

Aan welke SDG's draagt de SDG-activiteit bij?

Locatie

Gemeente Oosterhout - diverse locaties

Looptijd

Zomervakantie 2021

Deelnemers

Wat is ons doel?

MOOVE en JONG bieden kinderen en jongeren een zomerprogramma dat toegankelijk en laagdrempelig is voor iedereen. Zo kunnen ook thuisblijvers en degenen die zich geen lange vakantie kunnen veroorloven tijdens de zomervakantie lekker spelen en sporten! Een mooi project waar gelijkheid centraal staat!
Doelgroep Zomerkaravaan 2021
Doelstellingen Zomerkaravaan 2021

Wat doen we?

Tijdens de zomervakantie vinden er overal in de gemeente activiteiten plaats voor de jeugd. Of het nou voorlezen met Rupsje Nooitgenoeg is, knutselen met H19, snorkelen of een volleybalclinic is, er is voor alle leeftijden iets leuks te doen!

Voor wie?

De Oosterhoutse Zomerkaravaan: activiteiten speciaal voor kinderen en jongeren in de zomervakantie! Dus woon je in Oosterhout en omgeving en wil je graag meedoen of ken je iemand? Ga naar www.inoosterhout.nl en meld je vandaag nog aan! Het volledige programma komt snel online!
Financiering Zomerkaravaan 2021
Monitoring Zomerkaravaan 2021

Wil je meer weten?

Heeft u een activiteit voor kinderen of jongeren in zomervakantie? Uw aanbod is welkom! Wij zijn nog steeds op zoek om het zomerprogramma 2021 te vullen. Contact opnemen kan met Nienke Heerius (Nienke@mooveoosterhout.nl ) of Bibi Schuurs (b.schuurs@oosterhout.nl ) of via telefoonnummer 14 0162.

Zo doe je mee?

Om deel te kunnen nemen aan een of meerdere SDG-activiteiten vragen we je partner te worden van SDG Lokaal. Wil je meer weten over wat een partnerschap oplevert? Klik dan hier!

Resultaat

Elke zomer weer maken we tientallen kinderen blij me dit prachtige en succesvolle initiatief! Ook deze zomer hopen we op voldoende aanbod van ondernemend Oosterhout zodat alle kinderen (vooral dit jaar) een fijne zomervakantie hebben!

Contactpersoon

Bibi Schuurs
© SDG Meetings | Privacyverklaring